Ustvarjalna Beti v akciji

avtor Jadranka Smiljić

Pozdravljeni vsi skupaj

Evo me nazaj! Veste, vsa ta čarovnija z nitkami in kvačko je zavzela več časa, kot sem načrtovala, ampak kaj hočemo, ko srce vleče v eno smer, a roke v drugo. No, a sem nazaj, polna energije, da vam povem, kaj se dogaja v mojem kvačkarskem svetu!

Zabavno kvačkanje za dober namen

Ja, res je, zadnje čase sem bila zaposlena s kvačkanjem za dobrodelne namene. Odejice za naše starejše, tople kape za navihane najbližje, pa še kaj se najde. A najbolj me osrečuje kvačkanje za nedonošenčke. Nič ni bolj srčnega kot to!

V objemu ustvarjalnega kaosa

Včasih se v tem kvačkarskem svetu počutim kot popotnik v vesolju, ampak ne v paniki, pač pa v pravem uživanju. Med barvami, nitkami in šivi se počutim kot doma. No, doma pa sem tudi, samo v drugem svetu, hehe.

Hvala, Jadranka, za vso podporo

Moram povedat, da mi brez moje prijateljice Jadranke ne bi šlo tako gladko. Ona mi je res stalno stala ob strani, mi priskrbela prejo in načrt in me spomnila, da je življenje en sam cirkus, zato ga je treba živet s smehom!

Zahvala vsem, ki ste z mano

Ampak resno, hvala vsem, ki me podpirate, bodisi s besedami spodbude, z darovi ali pa s časom, ki ste ga namenili ustvarjanju z mano. Brez vas ne bi bilo tako zabavno, tako da, hvala vam!

No, to je za zdaj vse, ampak obljubim, da se še slišimo. Dokler bomo kvačkali in smejali se, bo vedno dovolj zgodbic za pripovedovat!

Z ljubeznijo in niti v rokah,

Beti Tomašić

You may also like

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, vendar se lahko odjavite, če želite. Sprejmi Preberi več

Varstvo osebnih podatkov