Pridružite se čaru Božiča v Kulturnem domu Pliberk!

avtor Jadranka Smiljić

Dragi ustvarjalci in organizatorji,

V Kulturnem domu Pliberk že nestrpno pričakujejo praznično vzdušje, ki ga prinaša tradicionalni dogodek “Čar Božiča”, ki bo letos potekal 8. decembra. Kot vedno, želijo obogatiti izkušnjo obiskovalcev s številnimi možnostmi za nakup že narejenih prazničnih daril.


Čar Božiča

Vabimo vas k sodelovanju in soustvarjanju čarobnega vzdušja z vašimi stojnicami na njihovem dogodku. V osrednji dvorani Kulturnega doma vam je na voljo klasična stojnica (1 m X 2 m), ki jo lahko najamete za 25 EUR. Vaša prisotnost bi bila več kot zaželjena, saj verjamemo, da lahko s pestro ponudbo daril še bolj obogatite praznovanje.

Če ste zainteresirani za sodelovanje na dogodku “Čar Božiča”, vas vljudno prosimo, da jih to čim prej sporočite. Veselijo se vašega sodelovanja in ustvarjanja prazničnega vzdušja skupaj!

Za več informacij in prijave jih kontaktirate preko:

Kulturni dom Pliberk / Bleiburg
Naslov: Velikovška cesta / Völkermarkter Str. 10, 9150 Pliberk / Bleiburg
Spletna stran: www.kulturnidom.at
E-pošta: dom@kulturnidom.at
Kontaktna oseba: Primož Kokovica, poslovodja
Telefon: +43 (0)664 220 8337

S prisrčnimi pozdravi,
Vaš Kulturni dom Pliberk

VABILO K SODELOVANJU

Poleg tega vabimo tudi ostale organizatorje, da nas obvestijo o svojih dogodkih in stojnicah. Radi bomo delili informacije z našimi člani zavoda, da lahko obiščejo vaše stojnice in sodelujejo pri vaših dogodkih.

Prosimo, da nam informacije posredujete na naslov info@ustvaralnosrce.si

En lep kvačkarki objem,

Jadranka Smiljić

You may also like

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, vendar se lahko odjavite, če želite. Sprejmi Preberi več

Varstvo osebnih podatkov