Ovijemo z ljubeznijo

Pozdravljeni in dobrodošli na spletni strani projekta "Ovijemo z ljubeznijo", ki ga pripravlja Zavod Ustvarjalno srce.

Smo skupnost ustvarjalnih posameznikov, ki verjamemo v moč ljubezni in ročnih del ter se želimo povezovati v prizadevanju za pomoč tistim, ki jo najbolj potrebujejo. V ta namen izvajamo različne družbeno koristne projekte in aktivnosti.

Projekt "Ovijemo z ljubeznijo"

Svojo ljubezen in ustvarjalnost tokrat usmerjamo v poseben projekt - "Ovijemo z ljubeznijo."

Naš cilj je ustvariti tople in udobne izdelke, kot so kvačkani šali, kape, odejice in druge ročno izdelane stvari, za mame in otroke, ki se zatekajo v varne hiše v težkih trenutkih.

Vsak izdelek, ki ga bodo izdelale naše kvačkarice, bo narejen z veliko ljubeznijo in skrbjo. Želimo, da se mamice in otroci počutijo ljubljene, sprejete in ogrete s temi edinstvenimi izdelki.

Kako lahko pomagate

Obstaja več načinov, kako lahko sodelujete in pomagate pri projektu "Ovijemo z ljubeznijo":

Donacije

Podprite nas s finančnimi donacijami, ki nam bodo omogočile nakup materialov in izdelavo toplih izdelkov. Za vaš prispevek se vam že vnaprej iskreno zahvaljujemo.

Pomoč pri izdelavi

Če imate izkušnje s kvačkanjem, se lahko pridružite naši skupnosti tako, da postanete član Zavoda Ustvarjalno srce in nam pomagate pri izdelavi izdelkov.

Pomoč pri zbiranju donacij

Pomagajte nam navezati stik s podjetji v vaši lokalni skupnosti, ki bi želela prispevati k temu pomembnemu projektu. Za vašo pomoč vam bomo hvaležni.

Podatki izvajalca projekta:

Zavod za ohranjanje in promocijo ročnih del USTVARJALNO SRCE, so.p.
Badovinčeva ulica 4
3270 Laško
Davčna številka: 83814817

Podatki za nakazilo:

Št. TRR računa: SI56 6100 0002 5626 195
Banka: Delavska Hranilnica
BIC/SWIFT: HDELSI22

Ovijamo mamice in otroke v ljubezen!

Hvala, ker ste del te srčne in ustvarjalne skupnosti. Skupaj lahko drugim pričaramo trenutke nežnosti, pozornosti in jim damo vedeti, da niso pozabljeni, ampak ljubljeni.

   

  Kontaktirajte nas

  Če želite izvedeti več o projektu "Ovijemo z ljubeznijo" ali se pridružiti naši skupnosti ustvarjalcev, nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca. Vaša podpora je neprecenljiva in skupaj lahko naredimo razliko v življenju tistih, ki potrebujejo našo pomoč.

  Naša zgodba

  Zavod Ustvarjalno Srce je prostor, kjer se posamezniki povezujejo z ljubeznijo do ročnih del, ustvarjalnosti in ohranjanja kulturne dediščine. Naša ustanoviteljica, Jadranka, je vodja tega čarobnega sveta ustvarjanja. Naš namen je ozaveščanje o pomenu ročnih del ter spodbujanje finančne stabilnosti za vse, ki se v teh dejavnostih izražajo.

  Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, vendar se lahko odjavite, če želite. Sprejmi Preberi več

  Varstvo osebnih podatkov