O Zavodu Ustvarjalno srce

Dobrodošli v svetu ustvarjalnosti, dediščine in povezovanja. Zavod Ustvarjalno srce je socialno podjetje, ki zavzema posebno mesto med rokodelci, ljubitelji tradicije in ustvarjalci v Sloveniji. Smo posvečeni ohranjanju in promociji ročnih del ter kulturne dediščine, ki so del naše skupne identitete.

Naša Zgodba

Ustanoviteljica Zavoda Ustvarjalno srce, gospa Jadranka Smiljić, je pred več kot tremi leti z veliko strastjo in vizijo začela svojo pot. Njena ljubezen do ročnih del, umetnosti in kulture je postala gonilna sila za ustanovitev Zavoda Ustvarjalno srce.

Od takrat smo rasli in se razvijali. Postali smo prostor, kjer se tradicija sreča z inovacijo, in kjer rokodelci najdejo podporo in priložnosti za ustvarjanje in deljenje svojih del. Skozi leta smo se povezali z mnogimi strokovnjaki, organizacijami in posamezniki, ki delijo našo strast do ročnih del.

Naši Dosežki

Ponosno razkrivamo nekaj naših največjih dosežkov do sedaj:

Organizacija največjega megalomanskega kvačkarskega izziva "Slovenija Kvačka," kjer smo združili 211 kvačkaric in Ivana, da smo ustvarili 212 občinskih grbov, poleg tega pa še 988 drugih izdelkov. Ta podvig nas je pripeljal do Guinnessovega rekorda.

Patentiranje blagovne znamke "Slovenija Kvačka," ki označuje našo strast do kvačkanja in promocije slovenske kulture.

Uvedba prvega tradicionalnega natečaja "Naj Kvačkarica leta 2022," s katerim smo prepoznali in nagradili izjemne talente na področju kvačkanja.

Socialno Podjetništvo

Z ponosom smo socialno podjetje, ki se zavzema za družbeno solidarnost, povezovanje ter spodbujanje inovacij in reševanje družbenih in okolijskih problemov. Sodelujemo s podjetniki, organizacijami in posamezniki, ki delijo našo vizijo.

Pridružite Se Nam

Vabimo vas, da se pridružite naši skupnosti in skupaj z nami gradite boljšo prihodnost. Oglejte si naše dogodke, delavnice in razstave, sodelujte pri naših projektih in delite svoje znanje in strast do ustvarjanja.

Ustvarjamo. Povezujemo. Navdihujemo

Podprite našo vizijo in postanite del ustvarjalnega srca Slovenije. Skupaj lahko soustvarimo boljšo prihodnost, kjer ročna dela in kulturno izročilo cvetita. Pridružite se nam zdaj in skupaj ustvarjajmo boljši jutri."

Elegant Space

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit volup tatem accu santium dolor emque laudantium, totam rem.

Professional Instructions

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit volup tatem accu santium dolor emque laudantium, totam rem.

Beautiful Ceramics

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit volup tatem accu santium dolor emque laudantium, totam rem.

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, vendar se lahko odjavite, če želite. Sprejmi Preberi več

Varstvo osebnih podatkov