Leto 2021

avtor admin

Ker je bilo zame leto 2021 izjemno, vam moram povedat, da sem vse svoje projekte pripeljala h koncu. Eni se še nadaljujejo, no, pravzaprav dva projekta.

Uspešno sem nakvačkala 100 hobotnic in meduz za nedonošenčke, nato 50 parov copatk za porodnišnico. V marcu je sledila prijava na Slovenija kvačka. Pol nekaj zase nakvačkala, v septembru pričetek kvačkanja grba Središče ob Dravi in drugih občin. Decembra smo zaključile in zaključil (Ivan Halec) z grbi. Na vmes so prišle odeje za domove starejših, za starostnike na invalidskih vozičkih. Še anti stresni črvički in antistresne žogice. Odeje in hobotnice se še skoz kvačkajo in pletejo, ne zmanjka nikoli. Upam ,da se mi še kdo pri tem pridruži.

Ja, pa da ne pozabim, s tem sem pridobila 3 nove kvačkarce, stare 12,14 in 16 let. Ročno delo ne bo šlo v pozabo.

Morem še povedat, da pri projektu Slovenija kvačka, sem pridobila marsikaj. Naučila sem se nove tehnike c2c, bolj cenit ročna dela. Naučila sem se bolj spoštovat, cenit in ljubiti samo sebe, ljudi okrog sebe. Spoznala sem vseh 212 kvačkaric, hkrati smo si tako različni, zanimive osebnosti. Ustvarile smo poseben stik z našimi župani, nakar sem ponosna. Zato hvala, Jadranka Smiljić, da sem lahko bila del projekta, ki me je naučil marsikaj.

Zdaj samo še sledi predaja grbov v trajnost občinam, ki bo 8.2.2022. Zato nas še spremljajte na Instagram, na fb v Slovenija kvačka in boste vsem na tekočem.

Zato je tudi to moj zadnji blog na Slovenija kvačka in velik hvala ,da ste me brali, rada vas ima

Beti Tomašič

 

You may also like

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, vendar se lahko odjavite, če želite. Sprejmi Preberi več

Varstvo osebnih podatkov