Kvačkarski projekti

avtor admin

Ne morem verjet, da poznam izjemne ljudi, kot so Tjaša, Jadranka in Maša. Zakaj ravno one? Zakaj ne kaka Marija ali Ivanka? Zato, ker te tri punce imajo izjemne projekte, ki sem sama tudi del njihove ekipe.

Da vam razložim lepo povrsti.

  1. Tjaša je pred 3 leti zagnala Projekt Hobotnica. Tu se kvačkajo mali mehkužci za nedonošenčke, za kar se mi zdi, da je tako cart, da temu pripomoremo, da namesto cevk primejo lovke hobotnice v inkubatorju. V njeno skupino sem prišla čisto po naključju kot Jadranki. To je pa zdaj naslednja zgodba.
  2. Jadrankina Slovenija kvačka Tu tudi ne morem verjet da sem zraven čist po naključju. Zasledim live Jadranke in Babi Nesi, se prijavim, opa, ka pa zdaj? Malo me je strah, saj tega ne bom zmogla. Boš, boš, me spodbuja Jadranka. Začelo se je letos ali lani, saj več niti ne vem. Pa kaj, kvačkala bom pa vseeno grb Središče ob Dravi, saj nam priden bratec od Jadranke vse naštima. Jadranka pa naštima nam material, pa je vse ok.
  3. projekt pa je Antidepresivni črvički. Zakaj? Zato, ker nekomu želi Maša polepšat te turobne dni v času covida. Nastala je pred enim tednom, ko pa izvem kaj več, pa itak vam povem.

Zato pa sem za vse to hvaležna, kvačkajte, štrikajte, s prijatelji, v javnosti, ker nikoli ne veš, da naletaš na izjemne ljudi, ki ti spremenijo življenje.

Se beremo

Beti Tomašić

You may also like

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, vendar se lahko odjavite, če želite. Sprejmi Preberi več

Varstvo osebnih podatkov