Kvačka in jaz

avtor admin

Ko se oziram okrog sebe, se vedno sprašujem, kaj sploh počnejo ljudje v prostem času. Nekatere pot popelje na sprehode s psi, otroci. Drugi se družijo na terasah gostiln ob kavici, pogosto s časopisom v rokah. Zakaj časopis? Zakaj raje ne kvačka ali pletilka? Sta res tako strašni? Zame nista. Najraje posegam po kvački. Včasih grem v naravo in tam tudi ustvarjam, če pa ne, pa doma na kavču, v kuhinji ali na domači terasi.

Moram reči, da me nekateri kar čudno gledajo in nekaj šepetajo. Pa kaj, saj ne ubijam nekoga in ne počnem nič kaznivega. To počnem, ker me sprošča in umirja. Vi počnite kar vas veseli, kar pomirja vašega duha. Vzemite v roke kvačko, pletilko, kako knjigo za branje ali vrtičkajte, globoko vzdihnite pozitivno energijo in izdihnite svoje težave.

Obiščite našo Facebook stran Slovenija kvačka, naše profile in nas pocukajte za rokav. Najdete pa nas tudi na Instagramu @slovenija_kvacka.

Se beremo.

Beti Tomašić

You may also like

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, vendar se lahko odjavite, če želite. Sprejmi Preberi več

Varstvo osebnih podatkov