Kako mi je en Live spremenil leto

avtor Jadranka Smiljic

Želim deliti z vami, kako malo potrebujemo, da misli usmerimo v nekaj pozitivnega. Pred časom sem že razmišljala, da zapustim FB saj me moti, da je vedno več negativnih  komentarjev-ne glede na objavo se vedno najde kar nekaj ljudi, ki se negativno odzivajo na vsako objavo .

Po premisleku  sem se vseeno odločila ostati predvsem zaradi kvačkaric, ki z  veseljem delijo svoje izdelke in načrte- saj tudi sama zelo rada kvačkam.

Ni mi žal -saj sem 05.02.2021 z ogledom  posnetka v živo, ki sta ga imeli Jandranka in Venesa –(teta iz ozadja -kot se sama imenuje ha ha😊) kjer sta predstavili njuno vizijo, da želita poiskati 212 kvačkaric ,ki bi skvačkale grbe za vse občine v Sloveniji in se bi poskusile vpisati v guinnessovo knjigo rekordov . Jadranka se je že enkrat vpisala, ko je z kolegico Anito kvačkala 24 ur skupaj.

Že takoj sem si rekla jupi to je zame-saj sta izžarevali toliko pozitivne energij sem se z veseljem prijavila.

Po mesecu in pol sodelovanja sem ugotovila, da je bila res to prava odločitev-to sem resnično potrebovala. To je najboljša terapija, kjer usmeriš misli v nekaj lepega.

To  je velik projekt za vse nas in ko me je Jadranka še vključila, da sem postala predstavnica za Podravje-sem z velikim veseljem klicala kvačkarice in se z njimi dogovarjala, kako bomo sodelovale.

Čeprav se sedaj slišimo samo po telefonih – se predstavljamo z svojimi izdelki  v skupini Slovenija kvačka. Sedaj vseh 212 pridno vihti kvačko in vsaka izmed nas bi rada čimprej osvojila  kvačkanje C2C.  Vsak dan z užitkom spremljamo dela, ki nastajajo izpod pridnih rok – če se kje zalomi si pomagamo in skupnimi močmi rešimo težave.

 Že  to , da uspeš združiti  211 kvačkaric in 1 kvačkarja iz cele Slovenije je uspeh, ki  je zavidanja vreden,  da pa nam .Jadranka vsak dan razdaja svojo pozitivno energijo , ki jo deli z nami je več kot bi nam jo lahko dal kak terapevt.

Skupaj zmoremo!!

Vanja Pelc

You may also like

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, vendar se lahko odjavite, če želite. Sprejmi Preberi več

Varstvo osebnih podatkov